Nytt Taksteinstak Og Integrerte Solceller I Taket – Svensenga 78-98, 0882 Oslo

Nytt taksteinstak og integrerte solceller i taket - Svensenga 78-98, 0882 Oslo

Omtekking av tak og 3×15 stk stående integrerte solceller. Totalt 11 stk beboere har fått nytt tak på til sammen 700 m2. 3 stk av beboerne har også fått installert 3×5 solcellepaneler som tilsier 4,1 kW pr anlegg. Estimert energiproduksjon vil ligge på 3800-4200 kWh årlig pr.enhet.

Hvordan Unngå Useriøse Takbedrifter?

Hvordan unngå useriøse takbedrifter?

UNNGÅ BRUK AV USERIØSE AKTØRER I TAKBRANSJEN. Blant de mange seriøse aktørene i takbransjen finnes det dessverre en del uønskede elementer. Jfr. TV-serien «Bygg og bedrag». Disse aktørene fremstår gjerne innledningsvis som dyktige, sjarmerende og tillitsvekkende…

TA UTDANNELSEN DIN I BEDRIFT – Bli Lærling I Nortekk AS

TA UTDANNELSEN DIN I BEDRIFT – Bli lærling i Nortekk AS

For å kunne kalle seg en blikkenslager eller taktekker i dag er man nødt til å ha bestått fag-/svenneprøve.
Over halvparten av elevene i videregående skole velger yrkesfaglig utdanning. I videregående opplæring er det ca. 180 fag som fører …

LUFTING I TAK

LUFTING I TAK

Uten lufting i takkonstruksjonen oppstår kondens, fukt og på sikt sopp, mugg og råteskader. I visse konstruksjoner blir isolasjonen fuktig og forsterker skadene. Det er helt påkrevet med et luftesjikt i konstruksjonen hvor luft kan strømme gjennom.

Ta En Real Vårsjekk Av Taket Ditt! Sjekklisten Finner Du Her!

Ta en real vårsjekk av taket ditt! Sjekklisten finner du her!

Taket beskytter huset mot vær og vind, og blir fra tid til annen utsatt for store påkjenninger. Likevel pusser de fleste opp både kjøkken og bad oftere enn de sjekker taket sitt. Taket er husets femte fasade og den absolutt viktigste. En vårsjekk av taket kan være noe av det mest lønnsomme du gjør.

France Declares All New Rooftops Must Be Topped With Plants Or Solar Panels

France Declares All New Rooftops Must Be Topped With Plants Or Solar Panels

A new law recently passed in France mandates that all new buildings that are built in commercial zones in France must be partially covered in either plants or solar panels.

SOLCELLER PÅ TAK – EN GOD OG VIKTIG INVESTERING!

SOLCELLER PÅ TAK – EN GOD OG VIKTIG INVESTERING!

I denne artikkelen vil du finne svar på det våre kunder har spørsmål om før de går til innkjøp av sitt eget lille energi anlegg hjemme på taket sitt. La oss starte med det grunnleggende!

PÅ TIDE PÅ MED NYTT TAK?

PÅ TIDE PÅ MED NYTT TAK?

Bekymrer du deg for taket ditt, og lurer på hvordan du skal gå frem? Her følger noen råd som kan gi deg ett bedre grunnlag for å ta en avgjørelse.Taket beskytter huset mot vær og vind, og blir fra tid til annen utsatt for store påkjenninger. Likevel pusser de fleste opp både kjøkken og bad oftere enn de sjekker taket sitt. Taket er husets femte fasade og den abolutt viktigste.

DERBIGUM – MEMBRAN MED DOKUMENTERT LANG LEVETID

DERBIGUM – MEMBRAN MED DOKUMENTERT LANG LEVETID

Om du er beskrivende arkitekt, prosjektleder eller privatperson som skal i gang med ett flatt tak og er usikkert på hvordan det løses kan Derbigum være løsningen.
Derbigum er en av Norges aller mest solgte asfaltmembraner. Den benyttes på flate tak og på alle typer dekker.

ER DITT TAK RUSTET FOR VINTEREN? VI HAR SJEKKLISTEN!

ER DITT TAK RUSTET FOR VINTEREN? VI HAR SJEKKLISTEN!

Stadig mer nedbør og ekstremvær krever også stadig mer av taket- og huseieren. For å være sikker på at ditt tak kan klare av det barske klimaet her i nord, er det viktig å ha kontroll over takets tilstand. Vi viser deg hvordan. 9 av 10 nordmenn vet viktigheten av å sjekke takets tilstand. Vi viser deg hvordan.
9 av 10 nordmenn vet viktigheten av å sjekke takets tilstand når de skal kjøpe ny bolig, men allikevel innrømmer over halvparten av respondentene at de ikke har sjekket…

  • 1
  • 2