Spørsmål og svar?

Finner du ikke det du er på jakt etter i vår søkemotor?
Send dine spørsmål til våre takeksperter her: Legg inn et spørsmål eller send e-post.

Decra elegance svart: Tak lagt høst 2014. Platene festet med skruer. Ser nå at skruene ruster! Hva gjør vi??? 30 års garanti på taket???

Hei Jeg er på utkikk etter Aluminiums takplater som ser ut som vanlige takpanner. De som jeg har funnet er de vanlige med bølgemønster. Hvem er det eventuelt som forhandler de og pris ? Mvh Jan Arne Stueland

Hei Vi har tak med takstein og har to lufteavløp til tak som vi skal ha "takhatt" til På jakt etter feks Monier pakke. ønsket diameter 100 mm. Takvinkel 22 grader I tillegg 2 slanger isolerte fra avrekkspumpen til ventil dia 100 mm x 1500 mm lengde Finnes denne i dobbelversjon eller må jeg da ha to . Hva vil dette koste? Leveringstid? -) KA

Hvor mye strøm kan et solcelleanlegg til tak produsere?

Når brukes dampsperre?

Hvorfor er det så viktig med lufting i takkonstruksjonen?

Det lekker ved pipa mi. Vann renner ned langs pipestokken. Jeg hsr shingl på taket.Noen råd til hva jeg bør gjøre?

Alt du trenger å vite om vedlikehold av takvinduer finnder du på følgende nettside

Naboen sier at det ikke er tilrådelig å helbeslå pipen min? Jeg tror den trekker vann og da finnes vel ikke noe annet alternativ.? Han sier at dersom du beslår pipen så får du ikke fulgt med på tilstanden og han mene at pipen min er gammel og slitt og at jeg derfor ikke bør gjøre det. Men på den annen side har de fleste av naboene beslag som dekker hele pipa. Kan dere svare meg noe fornuftig her?

Hva slags membran er best på baderom og dusjhjørner når man dusje rett på flisene?

Jeg har en ubehandlet leca pipe med beslag rundt bunnen. Det kommer noe fukt inn på loftet. Hva kan/bør jeg gjøre for å stanse dette?

Hei; Jeg har teglsteins pipe i dag som begynner å bli i dårlig forfatning. Kan jeg kle denne med hel-dekkende pipebeslag ?

  • 1
  • 2
Informasjon

Med utdannede tømrere som har erfaring fra mange forskjellige takprosjekter, vil vi kunne sikre deg ett tett og funksjonelt tak i mange år fremover. I kombinasjon med våre egne blikkenslagere vil du få ett fullverdig resultat for ditt hus ved en rehabelitering. Nortekk kan legge alle typer produkter som er ment for det norske markedet. I våre lokaler finner du vårt søsterselskap Nor-Dekk AS som har en av landets største utstillinger av takprodukter. Her har man muligheten til og finne ut hva man ønsker på sitt tak før en omtekking blir startet på.

Produkter

Legg inn ditt spørsmål her