Spørsmål og svar?

Finner du ikke det du er på jakt etter i vår søkemotor?
Send dine spørsmål til våre takeksperter her: Legg inn et spørsmål eller send e-post.

Jeg har et flatt tak som må tekkes om. F¨ått et tilbud, men jeg udrer litt når tilbyderen sier at nye tekking bare kan legges rett opp på den gamle. Hvordan får han da sjekekt og kontrollert at undertaket er Ok. Han hevder at dette er helt standard. Høres dette riktig ut eller....?

Hei. Vi har en terrasse over verksted på ca 8x4 m. Terrassegulvet er flatt uten mulighet til fall. Fra før ligger takpapp/shingel som lekker (ca 25 år gammelt). Hva kan vi dekke terrassen med? Kan vi legge nye plater med takshingel/takpapp?

Hei. Har en diskusjon med utbygger som mener at to nedløp på 50mm er nok til å ta vekk vann på en terrasse på ca 50m2. Det er knekk på røret og det går horisontalt ca 3m. Hvor mye regn i mm må det dimensjoneres for. Er det tabeller jeg kan finne på nett. På forhånd takk for svar. Mvh Odd Egil Nordanget

Er varmekabler rundt sluk lurt hvis det er store isdannelser ?

Kan man legge pappmembran på et bad?

Hei Jeg har en enebolig med kompakt tak (250mm isolasjon av EPS) Jeg skal montere en takluke. Må jeg brannseksjonere med steinull rundt ny takluke?

Hei Jeg skal legge fliser på terrassen min. kan jeg lime flisene rett på takpappen eller må jeg støpe først

Kan jeg legge selvbyggerpapp med kun limkant på terrasse eller bør det være sveisepapp?

Hva er minstefall på terrasse?

Jeg skal legge papp på et flatt tak , har rupanel på taket , hva skal pappen festes med?skal jeg bruke lim og pappsiker?

Hvor lang levetid har et flatt tak?

Hva er Derbigum?

Informasjon

Flate, kompakte tak er den dominerende taktypen på store bygninger. Kompakte tak består av ett eller flere lag, der lagene ligger så tett sammen som praktisk mulig. Løsningen forutsetter at det ikke er fuktømfintlige eller råtefarlige materialer mellom de to damptette sjiktene; Dampsperren og taktekningen. All erfaring tilsier at flate, kompakte tak er robuste takkonstruksjoner, når de er utført riktig. Nortekk AS kan også levere komplette strømproduserende løsninger med solcellepaneler koblet til strømnettet. Solenergimulighetene i Norge er gode så hvorfor ikke montere dette når man først skifter taket. På denne måten sparer man på montering og ikke minst stillas kostnadene. Et solfylt tak vil kunne dekke en betydelig del av husholdningens eget strømbehov. Den strømmen en ikke bruker selv blir automatisk solgt videre ut på nettet. Løsningen krever nesten ikke vedlikehold, støyer ikke og er selvfølgelig miljøvennlig.  Be om pristilbud til ditt prosjekt!

Produkter

Legg inn ditt spørsmål her