NorTekk driver utelukkende utførende arbeid innen tak-, blikk-, og membran.

NorTekk_AS

Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reparasjons-, service- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabiliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.

Som kunde hos Nortekk AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompetanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Nortekk har 57 ansatte og omsatte i 2012 for 96 mill ex mva.

Faglig dyktighet

Det er en selvfølge at NorTekk har håndverksbrev som blikkenslager-, og taktekker mester. Videre har vi sentral godkjenning for både blikkenslager arbeider, papp-, og membran.

Dyktige medarbeidere

Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud, uten forpliktelser- selvsagt

NorTekk gir skriftlige, spesifiserte tilbud – uten forpliktelser for deg – på alle typer takarbeider. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt – dvs holde tett og fremstå estetisk i mange, mange år fremover.

Servicearbeider

Utførelse av alle typer servicearbeider på de fleste type tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, takbrygger, lapping av papptak etc.
Firmaet holder til i egne lokaler på Skedsmokorset.

Mer informasjon om servicearbeider