Nortekk Entreprenør driver utelukkende utførende arbeid innen tak-, blikk-, og membran.

 

Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reparasjons-, service- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabiliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.

Som kunde hos  Nortekk Entreprenør AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompetanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Nortekk har 57 ansatte og omsatte i 2012 for 96 mill ex mva.

Faglig dyktighet

Det er en selvfølge at NorTekk har håndverksbrev som blikkenslager-, og taktekker mester. Videre har vi sentral godkjenning for både blikkenslager arbeider, papp-, og membran.

Dyktige medarbeidere

Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud, uten forpliktelser- selvsagt

NorTekk gir skriftlige, spesifiserte tilbud – uten forpliktelser for deg – på alle typer takarbeider. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt – dvs holde tett og fremstå estetisk i mange, mange år fremover.

Servicearbeider

Utførelse av alle typer servicearbeider på de fleste type tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, takbrygger, lapping av papptak etc.
Firmaet holder til i egne lokaler på Skedsmokorset.

Mer informasjon om servicearbeider